Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
mit szóltok ehez? mert ezt néztem ki magamnak. mert gyárilag bordázott a ram meg a vrm. és ennek biztos jó a hútése, mert gyári. a mostani gpu blokkom meg simán rámegy.
Aki használ ilyen karit, írna nekem róla valamit? -
Oliverda
félisten
válasz
mindfreak #33797 üzenetére
"Ha interneten rendeled, akkor biztos, hogy ennyiért szállítják ki."
Na erre azért kíváncsi lennék. Én egyszer próbáltam meg tőlük így neten keresztül vásárolni (látszólag rendelhető cuccot) majd másnap hívták hogy elnézést de mégsem tudnak hozni.
Amúgy múlt héthez képes ismét alaposan gyengült a forint.
-
gyiku
nagyúr
anno volt 10 db his 2600xt is 2.800ert. es annyiert is adtak oket.
-
XoZ
aktív tag
Sapphire 4850 Toxic 33 ezerért az iponban: [link]
Biztos elírás (szerintem 53 ezer akart lenni), de beírtam, hátha valakinek sikerül ennyiért megvennie. -
dangerzone
addikt
Csáó!
Olyan problémám van, hogy a gépem pár alkalmazástól bedobja a fekete képernyőt, és úgy viselkedik ,mint mikor bekapcsolom a gépet , tehát a monitor keresi az analóg vagy digitális jelet (kiírja kis négyzetbe a képernyő felső sarkába), mindig ugyanakkor. Játékoknál hülye hang is kíséri, mint mikor simán lefagy a rendszer vindózban, csak ugye nálam full fekete képernyő kíséri most. Ezután várok pár másodpercet, aztán rezetelek.
cod 4 ,2 simán fut. Crysis is jól ment az elején ,aztán amikor tankkal kell menni, és leomlik a hegy, annál a résznél lép fel a gond. Supreme Commandernél intró alatt , dead space -nél is fellép a probléma, mikor lemegy az intro. A 3dmark tesztek jól lefutnak, kivéve a 03-at ,mert ott szintén fekete képernyő fogad jelkereséssel. Prime és orthossal teszteltem a gépet, nem dobott ki hibát. Viszont a memtest hibákat írt ki, 4 óra alatt 10-et.
Először ramhibára gyanakodtam, de mikor egy másfajta ramot kölcsönkértem, és annál is újraindulgatott, azóta gyanakszom alaplap -hibára.
Ja, és minden alapbeállításokkal van, semmi sincs húzva. Az everest szerint pedig túlmelegedés sem lehet. Biost is frissítettem f2-ről f3-ra. Gondoltam az segíthet, de semmi.Alaplapi chipset drivert is változtattam, xp-t is próbáltam vista helyett ,de semmi változás.Ezt gondolom, de szerintetek ez lehetne akár videókártya gond is? Mondjuk elcsikozódások sosincsenek, csak az említett problémás programoknál elszáll a kép az említett módon.
-
rup1u5
nagyúr
off
-
_Toka_
senior tag
válasz
bombi198610 #33787 üzenetére
Szerintem a monitorod ilyen "gyorsan" bír üzemmódot/felbontást váltani.
-
bombi198610
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogy,van egy 4870gainward gs videókarim és olyan probléma áll fönt hogy amikor beinditom a vistát kb 5 másodpercre eltünik a kép és a játékoknál is szintén mi lehet a baj?
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Motion_Blur #33780 üzenetére
Nagyon jó kis kártya!Szerintem elég jó eredményeket produkált!!
Sok bajod nem lesz vele!
P10221 -
bossvico
senior tag
válasz
Nekem pl. fix 2000-en forog egy intel venti, 38 idle és terhelve 58 volt legutoljára, far c 2 alatt. ( Asszem a 31110hszben a kép.)
Szerintem elég lesz, pláne, hogy szép nagy a légkavaró.
-
DigitXT
félisten
válasz
Nem ártana megmérni, hogy mennyire mennek fel a hőmérsékletek...
Viszont a leszabályozott venti, nagy terhelés esetén sosem életbiztosítás. -
Motion_Blur
félisten
2D-ben folyamatosan 1700-1850 között ingázott a venit fordulatszáma, annyira idegesített a hangja, hogy lefixáltam 44%-ra így forog 1600-at kereken Everest szerint. 42 fokos a mag, 3D-ben is mehet vajon ilyen fordulaton? Mert így tetszik, elég halk
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #33775 üzenetére
naja, beszerzési áron változnak a dolgok
Amúgy a 4870 is aránysan kevesebb lett volna nem? -
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #33773 üzenetére
Látod, mondtam én anno, hogy nem éri majd meg a GTX280 azt a töbletet a 4870 helyett...
-
Motion_Blur
félisten
Pont ez az, hogy se FarCry-al, se Crysis-al, se hasonló szintű játékokkal nem nyomom. Fent vannak a gépen, de ennyi. Erre meg sok volt a 280 GTX. Egyébként a szimulátorok meg jobban mennek AMD kártyákkal és van élsimítás is
Meg azért meg is érte váltani, hétvégén lesz helyette jó kis P5E3 Deluxe + fini DDR3-as ramok
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #33771 üzenetére
Mi ez a hirtelen váltás?
Nem nagyon kell semmire figyelned, csak a legújabb hotfixet tedd fel ha FarCry al is játszol. -
Motion_Blur
félisten
Mire kell feltétlen figyeljek? 8.10-es cat. vagy Vista32bit alatt, venti 50% körül forog 2D-ben, GPU 40 fokos. RivaTuner 2.11 nem megy
mod: most nézem: Riva még csak 2.09...
-
Dashes
őstag
válasz
Oliverda #33762 üzenetére
AVIVO package (Vista)
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #33762 üzenetére
Csak az AVIVO pack-et. Nálam semmi más nincs fönt, mégis minden videót le tudok játszani, 1-2 extrémet kivéve, de arra meg ott az MPUI. Mi több, még kódolni is lehet vele bármely videokódoló szoftvernél min. 4X gyorsabban (és jobb minőségben), bár erre legcélszerűbb az ATT XCoder-ét használni, ahol formátumot, felbontást, bitsűrűséget is lehet állítani. A CCC-be beépített nagyon gagyi.
-
katt777
félisten
válasz
CSorBA #33760 üzenetére
Nem világít, de tudtommal UV-reagens. Bár mondjuk nehéz lenne nem annak lennie átlátszó, kék műanyagként. Vagy ez mégis belső fény lenne?
Á, itt a lényeg: "the plastic cooler is UV reflective, throw in a 5 USD UV cold-cathode and you can get that nice dark ocean blue thing going on"
-
CSorBA
őstag
válasz
_Toka_ #33756 üzenetére
Értem értem, én is hozzászoktam a halksághoz és a hűvösséghez. Leginkább a halkság számítana..
Még átgondolom, árban a refekhez képest nincs sok különbség 20 dollár kb, szóval nem gond.
amúgy vki nem tudja, h. ez az ICEQ hűtés ez világít is kéken, vagy nem?
Nem találtam róla semmi infót, szóval szerintem nem..
-
-
_Toka_
senior tag
válasz
katt777 #33757 üzenetére
Há' pont ezt mondtam én is!
Viccet félretéve... Azon lehetne esetleg elgondolkozni, hogy a gyártók vajon ezt a kérdést hasonlóan elbagatelizálták, mint látszik, vagy esetleg csak így sikerült...Minden esetre a kártya képes hosszú hónapokig menni gyári beállításon is, a géppel együtt. Én pl. úgy használom, ahogy a dobozból kivettem. Ellenben a vasam előzőleg masszívan stabilan futó konfigomon enyhén "lazítanom" kellett, hogy ezzel a karival hasonlóan stabilan fusson húzva a vas, mint tette anno. De július közepe óta megy minden úgy, ahogy kell.
-
katt777
félisten
válasz
$p@rr0w #33753 üzenetére
Használj AVIVO-t. ffdshow egy csomó mindenbe, még játékokba is bekavar.
_Toka_: 105°C-nál kapcsol üzembiztos kímélő módba a VGA, ami a RAMIO-t illetően már a gyárilag kalibrált 120°C-os elviselhetőségi határérték körül jár. Azaz eddig a hőfokig nem lehet baj a VGA-val a gyártó szerint. Az már más kérdés, hogy a userek többsége nem komál egy 100+°C-os hőforrást a gépében, főleg, hogy ez a meleg nem kíméli az alaplapot, és a PC egyéb alkatrészeit sem. De a VGA-nak nem lehet baja.
-
_Toka_
senior tag
válasz
_Toka_ #33755 üzenetére
Folyt.
Az az igazság, hogy ennél a kártyánál, ha valamiért nekiálltak egyedi hűtésű kártyát gyártani, az a userek részéről tapasztalható hőfokoktól való reflex-szerű félelem volt, nem a hang...
Mert forró ez a kártya, ha működik, ellenben ezeken a hőfokokon érzi jól magát. Nem ritka a 2D-ben való 70°C, a 3D-s 90°C mellett. Legalábbis hosszú hónapok ezen fórumon szerzett tapasztalata ez...
Nos, ezt pedig hónapokon keresztül produkálja a ref. hűtés is. Abszolút halkan. -
CSorBA
őstag
Üdvözletem
Hamarosan én is csatlakozok, ezért kellene egy kis help, ki mit mondana:
Itt van 5db 4850es kártya, fontos h. halk legyen ezért választottam egyedi hűtőseket.
[link]A mostani 3800x2-m hajtaná ki, (tudom h. kevés, de egyelőre ez lesz, kicsit húzva, mondjuk 2600-ra)
Szal a felsoroltak közül melyik lenne az ideális, vagy
-van 215ért 3870 x2 [link]
-vagy pedig 4870ek, bár ezek már drágábbak.. [link]Köszönöm a segítséget, előre is
-
$p@rr0w
őstag
Erre ötlet?
-
DerStauner
senior tag
válasz
horitomy #33744 üzenetére
a ventik nem azért nem mennek (amíg nincs betöltve a catalyst), mert kevés feszt kapnak, hanem a kártya bios-a miatt. mert a gpu nem éri el azt a hőmérsékletet, amikor a venti bekapcsolna.
egyébként szerintem nem az xp telepítése miatt ment tönkre. én is telepítettem a vista-t, tököltem is vele, mert akkor csináltam először, és kb 3 óráig úgy ment a kártya, hogy nem pörögtek a ventik.
én egyszer úgy futtattam 3dmark-ot, hogy nem pörögtek a ventik (pedig beállítottam), a gpu 71 fokos volt, a memio meg 90 fölött. mégsem ment tönkre a kártyám.
a pasztázásra meg annyit mondanék, hogy szerinted az üzletben leveszik az eredeti hűtőt, hogy megnézzék, hogy megbuheráltad-e??
egyébként meg a twin turbo passzív hűtésként is kiváló (persze csak idle-ben)
-
-
LGA 911
tag
Sziasztok!
ma megcsináltam a 4870 totall & brutall 1. cikkben leírtakat
fogtam a gpuz 0.28-t lementettem a bioszt utána a rbe 1.17-ben beállítottam azt ami megfelőnek volt írva a cikkben
a ventiműködések közül nekem a folyamatos volt szimpatikusabb winflash-el szépen rátöltöttem a vga ra minden nagyon faszán működik az idle fogyasztása nálam megfeleződött a rivatuner szerint eddig kb 28A volt most pedig 14A szóval ez tökjó.a baj az hogy mióta a moddolt biosz van fenn néha fél vagy negyed másodpercre arrébbugrik az agész kép a monitoron mintha belerugnék majd visszaáll de ezt nagyon gyorsan percenként párszor
miközben elmozdul az egész kicsit csíkozódik de annyira rövid ideig mozdul el hogy nem látom teljesen a mintát de pl játék közben nagyon zavaró hogy ugrál a kép win alatt egyébként sűrűbben ugrállehet hogy az órajelváltásnál van ez de nem tudtam teljesen megállapíteni a grafikonokról mert túl lassan frissülnek hogy megállapítsam hogy az órajelváltás pillanatában ugrik e a kép
a másik pedig hogy ha a nem az eredeti bioszt nyitom meg hanem leszívom a kártyáról és utána berakom a rbe-ba akkor a fix spin up bug-nál be van jelölve a dont fix és nem lehet visszarakni fix/already fixed-re pedig a dolog működik mert amikor az eredetit moddolom be lehet pipálni és működik is mert azóta nem pörgött fel
az eredeti bioszt egyébként a sapphire honlapjáról töltöttem le és ezeket írja ki a rbe róla:
bios date: 09/08/08 06:32
bios version string: 11X-1E8501SA-001vista ultimate 64-em van msi p35-ös lapbanfőleg az első probléme a nagyobb ha tudtok valami megoldást írjatok légyszi
köszi!
-
horitomy
tag
Tudni kell, hogy azért halt meg a kártyám, mert elfelejtettem, hogy míg be nem tölti a catalist az aktuális fordulatvezérlésel, addig annyira kevés feszt kapnak a ventik, hogy el sem indulnak. Ez volt a gond, mert én elkezdtem egy xp-t telepíteni, venti meg nem ment.
Amúgy meg valóban jobban hűti a gyári hűtő a gpu körüli alkatrészeket. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a toxic-os zalmanos kártyán semmi sem hűti azon a kis ventin kívűl a környező alkatrészeket mégis működik.
Gariztatással kapcsolatban kérdezném, hogy mennyire figyelik a pasztázást? Mert a gyári kőkemény pasztát próbáltam szétnyomogatni a gpu-n ami nem lett valami egyenletes.
-
katt777
félisten
válasz
Bluegene #33735 üzenetére
Hát, ebben egyet kell értsek veled, sajnos a legtöbb gyártó odanyomja, hogy kompatibilis, ha már felszerelhető, a user meg vegye, és szívjon. De azért el lehet olvasni, hogy egy GFX Chilla, vagy bármi más mit képes rendesen hűteni, és akkor értelemszerűen nem fog egy komolyabb hőtermeléssel bíró VGA-t is rendesen kezelni.
-
üdv.
Asus4870@512 tulaj vagyok. CCC-ben van utalás HDTV support beállítási lehetőségre... kell ott tekergetni valamit? full HD-n kicsit mintha akadna a kép,pedig a konfig megvan hozzá... esetleg szedjek le HD playert? most kmplayer van fenn,kodek nélkül. segítségeteket előre is köszönöm.
-
DigitXT
félisten
válasz
Bluegene #33732 üzenetére
nem gariztatnám le ami buherált kártya
Természetesen aki hűtőt cserél, egyben vállalja, hogy adott esetben a garanciát is elveszti, tiszta sor.Csak amíg te amellett érvelsz, hogy azért nem kell a gyári hűtőt bántani, mert hatékonyabb (
), mint a más (hűtő)gyártók által tervezett cuccok, ergo inkább a lecserélt hűtővel döglik meg, mint a gyárival, addig én meg a saját álláspontom szerint inkább a hűvösebben tartott, és halkabb karit használom, és fordítva látom. Tehát a gariztatást mindketten el akarjuk kerülni, ki így, ki úgy.
Btw., ha gonoszkodni akarnék, akkor én meg a te karidat nem gariztatnám le (ha neadjisten megmakkan: természetesen ezt nem szeretném, ahogy a sajátom halálát sem
), mivel nem rendeltetésszerűen használtad, hiszen a gyárilag specifikált órajeleknél magasabban járattad. Az más kérdés, hogy ezt nehezebb bizonyítani, de amúgy ugyanúgy megállnál a helyét.
Kvittek vagyunk?
kíméljük meg egymást az öldöklő vitától
Abszolút egyetértek.(Ezért legközelebb ne is hozd fel a témát.
)
-
HSM
félisten
válasz
butcher eu #33720 üzenetére
-
Eagl3
veterán
válasz
butcher eu #33734 üzenetére
Azért laggol mert el van cseszeva játék DX10-be.
Hívd le a consolt 0 -val és írd be, hogy gfx_maxfps 30 vagy 35 amennyit fixen tud a kártyád tartani játék közben. Így nem fog lagolni. Vagy futtasd DX9-be. -
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #33733 üzenetére
szerintem a piacon kapható hűtők nemigazázán a 4800-as szériára valók, inkább ilyen 9600GT/3850 régebbi kártyákra való(igazából arra vannak tervezve), nem a kicentizett 4800as szériára, azok kibírják azt h a nyák csak egy kis szellővel van hűtve, meg talán az is lehet h sokan hibásan rakják fel, jó tökmind1, rakjátok fel de aztán ne csodálkozzatok ha megdeglik
-
Bluegene
addikt
válasz
DigitXT #33731 üzenetére
azért a ref hűtős példányok tönkremeneteléről szinte soha nem hallottam(vagy keress nekem egyet), ilyen 4850+ GFX chilla(és társai) tönkrementeléről pedig elég gyakran
, ezerszer több az esély h neked makkan meg, hiába hűti jobban a GPU-t viszont sokkal forróbbak más alkatrészek mint az én kártyámon, ezt ként fölfogni ezért fog elhalálozni hamar, de majd úgyis meglátod, hiába győzködlek felesleges, majd rájössz magadtól h nem hallgattál rám
hiába írod le ezerszer h nem így van ha 2 hónap múlva feldobja a talpát, inkább kíméljük meg egymást az öldöklő vitától
egyébként komolyan én lennék a boltos nem gariztatnám le ami buherált kártya, persze ingyen van mert az AMD ad egy újat, de akkoris meg kéne tanulni
-
DigitXT
félisten
válasz
Bluegene #33730 üzenetére
sebaj majd megtanulod a saját károdon
Az ilyen beszólások után röhögném szét
magam, ha neked makkanna meg a karid.Ami az egészben a LOL, hogy nem mersz pl.
Furmarkot futtatni, mert az a szemét program
még a végén kinyírná az "überhatékony" gyári
hűtőddel a karit, bezzeg FC2 alatt, stb.Én meg
simán játszok akármivel, és nem méricskélek
hőfokokat naphosszat, mert nincs rá szükségem. -
DigitXT
félisten
válasz
Bluegene #33728 üzenetére
Tudod mikor fogok hallgatni a tanácsaidra hűtés témában.
Sőt mi több, beszélgetni sem vagyok hajlandó erről újra.
(Nem kell visszaolvasni, itt voltam egy-két ámokfutásodnál...)Szerk a szerkre: nem foglak leszólni, stb.
Ebben a témában
nem tudsz már újat mondani (), amit meg már elmondtál, azt
meg nem akarom újra meghallgatni (ill. én sem fogom a saját)
tapasztalataimat ismét megosztani, stb. Amíg egy megdöglő
karinál nálad rögtön a hűtés az ok, addig ne beszélgessünk
erről. (Hiszen bármi más lehet.) Kíváncsi leszek, ha a te karid
döglik meg, akkor kit fogsz hibáztatni.Mert még húzod is!
-
Bluegene
addikt
válasz
DigitXT #33726 üzenetére
tökmindegy ezekkel az a baj hogy nem hűtik megfelelően a kártya alkatrészeit, csak a gpu-t, közbe más alkatrészek abnormálisan felmelegszenek terhelés alatt egyszercsak elpukkan
a gyári hűtővel ez nem esik meg mert az egész nyákot egy nagy borda borítja, de olvass vissza sok 4850-es tönkrement gfx chillával és társaival(nem fogom kikeresni), nem rögtön, egy darabig bírja aztán elkerülhetetlenül elpukkan(idő kérdése csupán), szal legjobb lenne visszarakni a gyári hűtőt ha nem akarsz sz*pni
tudom-tudom most le fogsz szólni h nem is így van, hanem úgy stb...
majd akkor fogsz igazat adni nekem mikor viszed gariba és vesződsz vele, persze akkor is az AMD-t fogod hibáztatni persze
-
Eagl3
veterán
válasz
A többi játék játékkal mi a helyzet?
-
Bluegene
addikt
válasz
horitomy #33718 üzenetére
nah gondolom GFX chilla volt rajta, hiába azzal előbb utóbb tönkremegy
(nem te vagy az első aki lecserélte és tönkretette)
ram túlmelegedés lehetett(nem volt rajta hűtés)
butcher eu: a gyári hűtő hűti a ramokat, miért ne hűtené, sebaj néhány hét és úgy jársz mint horitomy
viheted gariztatni(nem akarok vitát úgyis rájössz majd), nem te leszel az első és nem is az utolsó
-
Bluegene
addikt
válasz
Van olyan h túl hideg a GPU? igen, fázik, főleg amikor kikapcsolod
egyébként minnél hidegebb annál jobban bírja az extreem tunningot, ezért szokták folyékony nitroval hűteni
-
DigitXT
félisten
válasz
Van olyan h túl hideg a GPU?
Ez érdekes kérdés.Amúgy
csak azért linkeltem a topikot,
mert itt is beszélnek a teljes
NYÁK-ra kiterjedő hűtésről,
és elrettentő példa lehet,
ha pl. melegedés miatt
kevés csak a GPU
borda. Ha. -
butcher eu
senior tag
sziasztok
tettem a karira vizet. és azóta kifagy a farcry2. pedig 28 fokos csak. és azt írja h az illesztőprogram hiba miatt leállt, majd újra indult,
nincs valami ötletetek? a ramok nem melegek, mert fújatom őket egy 9cm-es ventivel.
Van olyan h túl hideg a GPU? -
horitomy
tag
Meghalt a sapphire 4850-esem. Már bekapcsolásnál pöttyözi és kockázza a monitort. A win betöltődése után pár perc után újraindítja a gépet.
Visszaraknám a ref hűtőt, de nem emlékszem, hogy a kártya hátoldalán amikor a nény csavart belecsavarom a kártyába hol vannak a rugók és merre állnak?
Valaki egy képpel vagy leírással tudna szolgálni?Köszönöm!
-
$p@rr0w
őstag
Ismét meg kell kérdeznem mert elég zavaró: Azt mondja meg valaki miért van hogy gép restart, vagy bekapcsolás után csak akkor tudok filmeket nézni ha ki, vagy bekapcsolom (attól függ utoljára mire volt állítva) a CCC-ben az adaptív élsimítást? Különben zöld a kép, csak hang van. Fos codec pack nincs, FFDShow van, mióta felraktam a Vistat azóta megy ez a műsor...
Update: És csak akkor jó ha Apply-zok majd OK, sima OK-nál nem...
-
Pala
veterán
válasz
gergo19 #33714 üzenetére
Hát nem tudom, ezek a gyárilag túlhajtott vga-k sokszor már a határt feszegetik. Én ezért vagyok inkább a referencia órajeles karik híve. Aztán az addig húzom, ameddig akarom, illetve - természetesen -ameddig bírja. Míg, ha OC-t veszel, ott már eleve plusz pénzt fizetsz a tuningért, és ki tudja, hogy hosszú távon mennyire működik jól a kártya azokon az órajeleken.
-
-
gergo19
aktív tag
Így van biztos, hogy gari lesz csak arra lennék kíváncsi volt-e már valakinek hasonló. Eléggé elgondolkodtató, hogy a kártya csak gyári OC beállításokkal ment mégis meghalt. Lehet nem véletlen, hogy az többi OC is max 780-ig húzza a GPU-t? Nagyon ahtáron megy ez a 4870-érzésem szerint.
-
Pala
veterán
válasz
Vasinger! #33710 üzenetére
Hozzáteszem, hogy végig figyeltem az fps-számlálót, és nem voltak olyan alacsony fps-ek tartósan, szóval csak ilyen pillanatnyi berángás lehetett, valszeg a teszt elején. Sőt, igazából 30fps alatt se nagyon láttam.
Végülis jól fut így is.
Az a "szerencse", hogy nekem prociból elvileg sose elég, mert olyan programokat használok munkához, amiknél nincsen felső határ. Szinte bármilyen gyors cpu-t ki tudnék használni 100%-ig, lehet akár 10GHz-es és 64 magos is. Szóval lehet, hogy beruházok egy jobbra, E8400 vagy esetleg valamilyen négymagos (csak hát azok meg drágák).gergo19: szerintem ezt vidd vissza gariba, ha teheted. Amelyik vga ilyen hibát produkál, azzal már nem érdemes szenvedni.
-
gergo19
aktív tag
Szóval tovább folytatva a hiba keresést. A kártya DVI portján nem ad ki jelet a monitor nem kapcsol be. D-SUB-on pedig ez a kép fogad.
A biosnál is csíkok vonalak szinte olvashatatlan. A WIN betölt de egy ból kék képernyővel újraindul. A kép csökkentett módban készült, így nem indul újra de csak analógon van jel.
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy már kb két hónapos a gépem, és nem játszom olyan gyakran, de mikor játszom egy dolog nagyon zavaró!
MSI HD 4870 OC-émnak a hangja!
Megoldásnak gondoltam hogy veszek egy Accelero TWIN TURBO-t [link] A másik verzói hogy elviselem a hangját és megvárom amíg jövőre kijön egy új széria!
És akkor valami halk hűtővel megáldott példányt veszek!
-
Pala
veterán
-
DigitXT
félisten
Aktív témák
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest