- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz
Johnny Cage #38854 üzenetére
Nem, ahhoz már 4870 kártya kell!
-
Loituma69
őstag
8 évig Nvidiám volt kezdve TNT től, de most ati 4870 van szégyen nem szégyen ez gyalázza az nvidiákat!
-
Loituma69
őstag
A szine is más lol, de aki nem tudja melyik szin mit takar annak tök mind1 milyen szín!
Idáig 1 slotos lapom volt fogalmam nem volt, hogy az EP43 is 2 slotos, azt hittem, hogy csak az EP45-ös lapok 2 slotosak! Tipikus én voltam, akkor néztem át az alaplaphoz tartozó könyvet amikor már 3 napja használtam a lapot a gépben! -
Loituma69
őstag
Én voltam a marha, alaplapon 2 PCIE slot van az egyik 4x a másik 16x és én természetesen a 4x slotba raktam elöször, de most a 16x ban van és lőn csoda megjavult a sebesség, minnyá 13900 pötty lett a 3dmark 2006!
Segítségeteket köszönöm! -
Loituma69
őstag
Gigabyte EP43 lapom van 3Dmark 2006 12000 pont, need for speed unleased játszhatatlanul lassú. Ati Radeon 4870 videokártya!
Abit ab9 13.000 pont fölött volta 3dmark és lefolyt a képernyőről az unleased.
3Dmark 2006 megnéztem PCI express sin 4x a rate abitnál 16 volt! A gigabyte alaplap alpból tudja a PCIE 16 ot nem értem miért csak 4x ez most? Help Bios beállítás vagy driver? 8.12 catalyst van fent! Vista 32 bit sp1! -
Loituma69
őstag
2009 a DX10 éve lesz. Hiába xp.
-
Loituma69
őstag
válasz
juhi07 #31805 üzenetére
Ha nem rakod fel a hotfixet akkor hibásan jelenik meg a kép a játékban, fél képernyőnyi fekete folt 1 secre felugrik stb.. A hotfix miatt le kell törölni a drivert és feltelepíteni a hotfixes 8.10 drivert. Onnétól kezdve már tökéletes lesz a far cry 2. De biztosan lesz akinek más a véleménye bár én 2 napja nyomom a far cry2, de mégis lesz aki jobban fogja tudni, hogy mit tegyél!
-
Loituma69
őstag
válasz
metafenomÉN #31726 üzenetére
Mind egyformán jó! Izlés dolga melyiket veszed. Gagyit már egyik gyártó sem engedhet meg magának!
-
Loituma69
őstag
válasz
Intruder A 6 #29446 üzenetére
ATI Radeon HD 4870 (512 MB) ez a tuti.
-
Loituma69
őstag
Crysis Warhead lassúsági probléma megoldódott! 2 GB ram mellé raktam be még 1 GB-ot. Így 3 GB rammal már lefolyik a képernyőröl a Crysis Warhead. Én meg már elvoltam keseredve, hogy a 4870 kártya a gagyi, tévedtem mert iszonyatos gyors
-
Loituma69
őstag
válasz
rocket #27367 üzenetére
Vista ultimate 32 bites tisztán lett telepítve az új 4870 kártya miatt a 8.9 catalyis van most fent, de előtte a 88 volt azzal is ugyan így akadat a game. Nem folyamatos az akadás vam amikor tökéletes és amikor fordlok vagy új területre ékzek akor megakad 1-2 secre. Egyszerűen őrjítő. CCC megnézem. Este azért bepakolok még 1gb ramot hátha jobb lesz.
-
Loituma69
őstag
ati 4870, 2gb ram E6300 proci 2.8 ghz és majd meg hal úgy akad a Crysis Warhead game.
Legmagasabb beállításon, de közepesen is szaggat rendesen. Iszonyatosan bosszant!
Ladtek 7900 gs nvidia kártyámat azért cseréltem le, hogy a Crysis rendesen tudjam nyomni, de ez a 4870 halott ezzel a játékkal miért! catalist 8.9 van fent! a 7900 gs simán futott közepes beállításon a 4870 meg akad játszhatatlan. Kidobom a francba ezt a gagyi kártyát és veszek egy nvidia 280. Vagy csak valami beállítzási gond van nálam? help! -
Loituma69
őstag
Valaki leírhatná, hogy a 3dmark vantage hogyan kell elindítani!
HD4870 kártya van a gépben 8.8 catalyst és physXLoader.dll hibával leáll! -
Loituma69
őstag
-
Loituma69
őstag
Vista sp1 érdemes felrakni a videokártya miatt vagy maradjak xp sp3-nál!
-
Loituma69
őstag
Sapphire radeon 4870 profilba 27% venti fordulat, így alapban 60 fok, terhelve max 72 fok!
Lassan proci csere esedékes mert ezt az E6300 1.86 mhz csak 2.8 mhz tudom felhúzni. Asszem E8500 lesz helyette! Eladó E6300 -
Loituma69
őstag
Kis 3dmark 2006 teszt videó sima középmezőny eredmény!
http://simonbonyai2.extra.hu/ -
Loituma69
őstag
Bocsánat elfelejtettem bepipálni, más forumokhoz vagyok szokva ott utolag is szerkeszthetem a beírásomat! De végül is lényegtelen, mert meglátja az admin és tőrli ugy is!
Régebb óta voltam prohardver forumozo mint a nagyont tisztelt admin úr csak már ki lettem tíltva mert nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal! Ezt is törölni fogják ezért írom ilyen nyugodtan, de addig is pár percig olvashatja aki akarja. Akit meg nem érdekel az meg tovább görget mint te is pl! -
Loituma69
őstag
válasz
arsenlupin #19937 üzenetére
GRATULÁLOK profi munka!
Azért ez döbbenet egy prohardver forum tag megunta az ATI mérnökeinek balfaszkodását "akik melleseg milliókat keresnek havonta gondolom én" és összedobott fillérekből és kis kézügyességből egy tökéletes hűtőt! Le a kalappal. Én megrendelném tőled ezt a szettet ez most komoly! -
Loituma69
őstag
válasz
Termi16 #19703 üzenetére
Te nem fogtad fel, hogy nincs értelme maxon futtatni a videokártyát csak azért mert a 3dmark több pontot ad. Ez olyan mintha vennél egy ferrarit ami közel 300km/órával tud menni és te mindig ennyivel akarnál nyomulni. Majd ha lesz olyan game ami akad majd akkor feljebb húzom a procit vagy cserélem, de erre most nincs szükség!
-
Loituma69
őstag
válasz
boogie84 #19694 üzenetére
Tegyél a pc ház elejére 12 cm ventit ami beszívja a levegőt, a hátuljára meg még 1 12 cm ventit ami kifújja és akkor mindjárt nem lesz olyan meleg a videokártyád, jah meg minimum 3 havonta takarítsd ki portalanítsd a gépedet belül!
1700 fordulaton a 12 cm ventiknek nincs semmi hangjuk, nálam éjjel is megy folyamatosan a gép és nyugodtan tudok mellette aludni mert nincs hang. A bill és egér nyomogatása hangosabb minta gépem. -
Loituma69
őstag
Jah igen hőfok terhelés nélkül 68 fok, terhelve 74 fok.
-
Loituma69
őstag
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Sapphire HD4870 kártyának, de furcsa ezt leírni pf!
52500ft fájt!Majdnem válás lett a vége!
Amióta az nvidia gyárt videokártyákat azóta csak ilyen volt a gépemben. Természetesen mindig az időnek megfelelő tipus.
Ma tesztelgettem kicsit!
Core 2 Duo E6300 1.8 MHz felhúzva 2633 MHz (7 x 376), Abit AB9, 2X2 GB Corsair 6400C4DHX Dual Channel ram, Chieftek 450watt,
3dmark erdmény default teszt 1280x1024 : 11705 pont
Lényeg 450w táp bőven elég, 2.6 GHz proci bőven elég szerintem.
A 7900GS-hez képest egy csoda. Bár azzal is futott minden game, de nem ilyen képminőségben.
Ennyi pénzért nincs hasonló teljesítményű nvidia kártya (jelenleg)
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest