- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
foreveryoung
tag
válasz
frigoo #26852 üzenetére
Ha belenéznek tesztpadon, fogják látni, hogy matattad a biost. A gyári bios 128 kb, amit visszatöltöttél valószínűleg csak 64!!!
Radeon Bios Editorral modoltam a biost, Winflash-al visszatöltöttem. Én mondjuk csak a venti fordulatot állítottam át, és az tökéletes lett. Csendes és viszonylag halk.
Xp-n csináltam, és nagyon fontos amit írtam: Vezérlőpult-Területi, nyelvi beéllítások angolra!!! CCC leszed (az se baj ha a driverek is) ATT, Rivatuner, vagy bármi ami használja a VGA-t kikapcsol!!!!
Neked először a "segítő" kártyát kell beraknod, elindítani a gépet. Driver nem kell!!! Csak azzal a kártyával éljen az OP. Kikapcs, bele a döglött kártya, és rátölt a jó bios. Csak NE azt amit Te leszedtél róla, mert az sérült!!!! Keress hozzá új, gyárit a neten. Azt töltsd rá, mentsd el, csinálj másolatot, azt modolgasd. Én igy csináltam és nekem jó.
Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest