- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom még Arduinoval, de szerencsére programozni tudok, és alacsony szintű nyelvekkel is találkoztam már.
Kitaláltam egy projetket, amihez szeretném segítségeteket kérni, hogy mikre lesz szükségem hardver részről.
A rendszer egy autóban lenne, 4 dolgot kell mérjen, és megjelenítsen egy kijelzőn.
- Turbónyomás -1 és 2 bar között
- Olajnyomás 0-10 bar között
- Olajhő kb -40 és 150 között
- Kipufogó hő -40 és 1200 közöttLinkeket szivesen fogadnék, alap Arduinom sincsen, és kijelzőből is gondolom valami beváltat lenne érdemes
Méretben kb 4-5"-ra gondoltam. Hőmérőket még találtam alin, de a nyomásmérőkkel már gondban vagyok. pl MPXH6400AP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest