-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #9176 üzenetére
értem köszönöm szépen. ellenállás bent, közvetlen lábnál
kondi: 110 Pixel van, azaz 2 méter , akkor legyen olyan 1500? viszont közvetlen az első pixel elé nehézkes, mivel 2 pixelel indul, ergó elágaztattam a kimenőt és két pixelre megy rá ugyan az, mivel oszlopban halad előre a hullám. így most kettőt rakjak, és akkor mekkorát? én betudom forrasztani, csak h boltba tudják h miylet adjanak
hát a közelség relatív. sajna legközelebb olyan 5 centire tudná az első pixelhez vezető vezetéken, az nagy probléma?
én is hasonlóképp vagyok vele most
megnézném én szívesen h mi is ez és mire jó meg mekkora kell, de mire végigérnék vele (feltéve ha megértem) archiválnám a projektet
köszi szépen ezúton is mindenkinek
remélem hamar kész most faragom a portokat meg pár napba beletellik amíg összeáll az egész keret
most csak fúrás, vésés ragasztás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest