Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Most minden funkciót beletenné legszívesebben, de annak meg nem sok értelme van

Már hogyne lenne értelme?! Nálam ez úgy nézne ki, hogy ma még kínai mutatós óra kicsi képernyővel, holnap már smart mirror digitális órával a felső sarokban.

Így vagyok a saját projektemmel is. Amit lefényképeztem nyákot már megterveztem egy jó ideje, de a múlt héten láttam mit lehetne még belepaszírozni és azóta 3x újraterveztem már. GPS tracker se volt betervezve eredetileg, de aztán megláttam mennyibe kerülnek a kész termékek, aztán megnéztem mennyibe lenne csak a modul. Ekkor már nem volt visszaút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold