Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #8896 üzenetére
Szuper a panel
Igazad van, hogy kész modulokból egyszerűbb meg nem feltétlen éri meg teljesen újból felépíteni egy dev modul szerűt. Én azért szeretném külön, mert tanulok is így talán belőle, érdekel is a dolog, plusz nagyon kicsibe kellene megvalósítani az egészet. Egy analóg órát szeretnék fából, amin van egy kijelző 3.5"-os. Itt hátra felé nem nagyon tud kilógni semmi, ha nem szeretném, hogy túlzottan elálljon a faltól az egész. A hátlapot lehetne kimarni nagyobb felületen. Első körben megpróbálom így ha nem megy akkor marad a moduláris megoldás. Na meg lehet 2. projektnek már nem akarok én se szívni
Így elsőre még van kedvem. Ja meg én a programozó részt nem is tenném a panelre, szintén helyet megtakarítva. azt egy USB-s modullal oldanám meg.
Ha jól látom gyorsulás érzékelő van középen. Nem tudom ennek a jelét mire szeretnéd használni, de gondolom ez is a motorodon lesz. A motoron a vibráció elég nagy, a gyorsulás érzékelő nagyon érzékeny ezekre a vibrációkra. Ha nagyon pontos számításokat szeretnél valamihez, akkor az egyoldali felfogatás nem biztos hogy a legjobb megoldás. Maga a fő nyák is középen rezonálni fog (legalább 4 felfogató pont jó lenne, de még akkor se lehet elkerülni a vibrációt), plusz a gyorsulás érzékelő még egy másik nyákon van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest