Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Persze, simán. Egyszerűbb beültetni egy tüskesort, mint kézzel beforrasztani azokat az oldallábakat. Na meg így megvan minden alkatrész, ami kell a működéshez. Nem kell baszakodni usb porttal, meg a QFN tokozású USB-Serial konverterrel. (Ezt reflow nélkül konkrétan fel se lehet rakni. Talán esetleg gázzal?) Meg ott van az a rakás kondi és ellenállás, ledek, reset gomb, LDO, FET-ek, stb. Mit nyerek vele? Sok szopást. Azon kívül max egy letisztultabb arculatot. Ugyanannyi helyet foglal a PCB-n a hozzá járó alkatrészek miatt, ha meg shield formátumban használom, akkor tudok pakolni egyéb dolgokat a tüskesorok közé is.
Majd ha lesz reflow kemencém, akkor elgondolkodok rajta. De addig hobbi szinten meg szerintem teljesen felesleges miniatürizálni. Ez már ipari kategória, amihez ipari eszközök kellenek.
SSOP-24 chip-et se élveztem beforrasztani, abból is nagyobbat vettem volna ha van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
SSOP-24 chip-et se élveztem beforrasztani, abból is nagyobbat vettem volna ha van. 
ekkold