- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Videós, mozgóképes topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8896 üzenetére
Szuper a panel
Igazad van, hogy kész modulokból egyszerűbb meg nem feltétlen éri meg teljesen újból felépíteni egy dev modul szerűt. Én azért szeretném külön, mert tanulok is így talán belőle, érdekel is a dolog, plusz nagyon kicsibe kellene megvalósítani az egészet. Egy analóg órát szeretnék fából, amin van egy kijelző 3.5"-os. Itt hátra felé nem nagyon tud kilógni semmi, ha nem szeretném, hogy túlzottan elálljon a faltól az egész. A hátlapot lehetne kimarni nagyobb felületen. Első körben megpróbálom így ha nem megy akkor marad a moduláris megoldás. Na meg lehet 2. projektnek már nem akarok én se szívni
Így elsőre még van kedvem. Ja meg én a programozó részt nem is tenném a panelre, szintén helyet megtakarítva. azt egy USB-s modullal oldanám meg.
Ha jól látom gyorsulás érzékelő van középen. Nem tudom ennek a jelét mire szeretnéd használni, de gondolom ez is a motorodon lesz. A motoron a vibráció elég nagy, a gyorsulás érzékelő nagyon érzékeny ezekre a vibrációkra. Ha nagyon pontos számításokat szeretnél valamihez, akkor az egyoldali felfogatás nem biztos hogy a legjobb megoldás. Maga a fő nyák is középen rezonálni fog (legalább 4 felfogató pont jó lenne, de még akkor se lehet elkerülni a vibrációt), plusz a gyorsulás érzékelő még egy másik nyákon van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest