-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Szerintem is Tanblocknak van igaza. Én annyit tennék hozzá, hogy az IDF is ugyanazzal működik, mint az Arduino IDE. Valahol meg is van ugyanaz a konfig fájl, amit az IDF-ben állítasz, én egyszer régebben ott állítgattam valamit, de már nem emlékszem mit, és miért. Ezek csak user interface-ek. Jó az a 8266! Az meg, hogy mindenki fejleszt rá mindenfélét, és azok egymással nem csereszabatosak, az mindkettőnél megvan. Hogy az alaplapok között is van apróbb különbség, az is. Pl. megírod a programot, aztán a másik lapon nem ugyanaz a beépített led neve, és nem ugyanazon a GPIO-n van, de más eddig nekem nem okozott gondot. Ezért én be szoktam írni a program elejére kommentben, hogy milyen könyvtárral és milyen lappal használtam, milyen lapra fordítottam.
Aztán egy év múlva keresem ugyanazt a könyvtárat, de közben átírták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VR topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged