Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
" Mondjuk lehet, hogy erre magában az ESP is elég"
Így igaz, és úgy egyszerűbb.
"első körben Arduinoval együtt képzeltem el."
Na, úgy már bonyolultabb!
Ahhoz, hogy az AT parancsokat fogadja az esp, kell fusson rajta valami program. Úgy tudom, gyárilag van rajta valami ilyesmi, de ha valaki már töltött fel rá valami mást...
Én az AT parancsokat soha nem próbáltam, mert csak az esp-re rakni a programot egyszerűbb.
Én a másik oldaláról fognám meg. Az esp-re program, ami figyel, és küldi a POST,GET-et, és soros porton küldi az UNO-ra, amit mindenképpen az UNO-n akarnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- F5 Networks Big-IP 1600 Enterprise LTM Local Traffic Manager Load Balancer- helyi forgalomkezelő ter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- 10 db Multimedia Speaker AX510 -Soundbar - Hangprojektor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold