-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
MineFox54 #7675 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ne csináld, csak a feltett kérdés alapjűán azt hittem konkrét dolog miatt ezt cisnálod, nem pont gyakorlófeladatnak való, de kinek mi. Én aztán nem akarom tőle elvenni a kedvedet, sőt.
Amit én építenék elé mindenképpen:
[link]A visszacsaolást módosítsd, mert ez hangszerhez készült illesztés, szelektív az átvitele, de szabályozható a jelszint 0dB és valami 15-20dB környékén. Tehát letekert visszacsatolással 1:1-az átvitele.
SZerk.: Az analog input és az OPA kiemenete között minimális legyen a vezetéktávolság, mert az arduino nagyon érzékeny az elektromos szmogra. Serial printbe írd ki az analog input értékét, és láthatod, hogy ha beledugsz egy darab drótot felmegy mintha kivezérelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest