Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
MineFox54
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ne csináld, csak a feltett kérdés alapjűán azt hittem konkrét dolog miatt ezt cisnálod, nem pont gyakorlófeladatnak való, de kinek mi. Én aztán nem akarom tőle elvenni a kedvedet, sőt.
Amit én építenék elé mindenképpen:
[link]A visszacsaolást módosítsd, mert ez hangszerhez készült illesztés, szelektív az átvitele, de szabályozható a jelszint 0dB és valami 15-20dB környékén. Tehát letekert visszacsatolással 1:1-az átvitele.
SZerk.: Az analog input és az OPA kiemenete között minimális legyen a vezetéktávolság, mert az arduino nagyon érzékeny az elektromos szmogra. Serial printbe írd ki az analog input értékét, és láthatod, hogy ha beledugsz egy darab drótot felmegy mintha kivezérelnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold