Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszönöm. Tegnap odáig jutottam, hogy letöröltem már mindent, a git-et, arduinót, pythont.Visszatettem telepítettem újra az Arduinót, meg amit linkeltél, illetve letöltöttem azt a zip-et amit a git szedne le. Látszik is az eszközök között az esp32, de nem képes rá feltenni a lefordított programot: exec: "C:\\Users\\viktor\\Documents\\Arduino\\hardware\\espressif\\esp32/tools/esptool.exe": file does not exist Hiba a(z) DOIT ESP32 DEVKIT V1 alaplapra fordításra. A get.exe nem csinál semmit, pedig admin joggal indítom. Már azt a zip fájlt is letöltöttem amit elvileg a get.exe töltene le, de abban nincs esptool.exe.
A lényeg akkor annyi lenne, hogy a C:/Users/[YOUR_USER_NAME]/Documents/Arduino/hardware/espressif/esp32 könyvtár megvan, itt le kéne futnia a get exe-nek, ami látszólag nem csinál semmit... Bár tegnap előtt mintha már lefutott volna egyszer 50 perc után, de akkor a program files mappa arduino könyvtárában volt az egész hóbelevanc. Az erőforrás kezelő szerint 35kb/s-mal tölt valamit, egyszer remélhetőleg kész lesz. Legalább valami tájlkoztató üzenetet kiírhatna, hogy dolgozik vagy hány %-nál tart...
A wemos d1 r2-vel is ennyi szívás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold