-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Rendben, legyen, nekem aztán tökmindegy.
Én éppen hogy nem arra gondoltam, hogy "néhány plusz klón UNO vagy NANO megvásárlásával", hanem, hogy miután a legalapabb dolgokat megtanulta, "elhajítja" ezt az olcsó kitet, és áttér ízlése szerint valamelyik korszerűbbre (pl. STM32, ESP), amik gyakorlatilag nem, vagy alig drágábbak, és ahhoz vesz valami szenzor készletet, szervo-, léptető motort, meg ilyesmit. Egy 12ezres készletben természetesen több minden van, azzal sokkal messzebbre jut. Vannak persze, akik "végleg" maradnak az UNO szintjén, az is egy verzió, azzal is nagyon sok mindent meg lehet csinálni, bár néha csak tótágast állva. Viszont a linkelt "UNO R3 Prototype Shield" lapot akkor is jónak tartom UNO-hoz.
Ez az én véleményem, másé meg más.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BMW topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged