- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Rendben, legyen, nekem aztán tökmindegy.
Én éppen hogy nem arra gondoltam, hogy "néhány plusz klón UNO vagy NANO megvásárlásával", hanem, hogy miután a legalapabb dolgokat megtanulta, "elhajítja" ezt az olcsó kitet, és áttér ízlése szerint valamelyik korszerűbbre (pl. STM32, ESP), amik gyakorlatilag nem, vagy alig drágábbak, és ahhoz vesz valami szenzor készletet, szervo-, léptető motort, meg ilyesmit. Egy 12ezres készletben természetesen több minden van, azzal sokkal messzebbre jut. Vannak persze, akik "végleg" maradnak az UNO szintjén, az is egy verzió, azzal is nagyon sok mindent meg lehet csinálni, bár néha csak tótágast állva. Viszont a linkelt "UNO R3 Prototype Shield" lapot akkor is jónak tartom UNO-hoz.
Ez az én véleményem, másé meg más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest