- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #6614 üzenetére
Én próbálkoztam IR reflexiós optokapuval, de azt vettem észre, hogy ahhoz, hogy vmi anyag ne verje vissza az infra fényt, nem elég, hogy fekete, fényelnyelő (matt) anyagból is kell lennie. Szóval pl egy fehér padlóra ragasztott fekete szigetelőszalag vagy egy fényes fekete padló és a rá ragasztott fehér szalag is egyformán fehérnek látszik az optó számára. Persze érdekelne, hogy valakinek sikerült-e IR optokapuval vonalkövetést megvalósítani, de úgy látom ezt inkább látható fénnyel szokták megoldani.
Egy sima piros led + fototranzisztor a legjobb szerintem, és nem digitális, hanem analóg lábra kötve, hogy lehessen állítani a váltópontot a visszavert fény függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest