- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Hogy ne keseredj el, elmesélek egy arduinos történetet:
Valaki kérdezte, hogy nulla előismerettel érdemes-e elkezdenie arduinoval foglalkozni. Mondtam, igen, persze, segítek. Kinézett egy legegyszerűbb kapcsolást. Mondtam, ne a fehér dugdosós panelon rakja össze, mert az hol érintkezik, hol nem, hanem egy régi "sok lyukas" panelbe rakja, talál valamelyik fiókomban ősidőkből megmaradtat.
Belerakta. Beledugdosta, hozta megmutatni. Mondom cinezni is kéne a lábakat.
Jön újra, hogy nem működik, nézzem már meg.
Az átdugdosott alkatrész lábak végére tett egy-egy cin pöttyöt, nem a panel rezéhez forrasztotta.
Tulajdonképpen igaza volt, csak azt mondtam, hogy cinezni is kéne, azt nem mondtam, hogy a panelhoz.Szóval, idővel belejössz, ha nem dobod el a kalapácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged