Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Teasüti #6525 üzenetére
Nem kell nyomkodni, de néha szükséges, véletlenszerűen.
Ez egy régi gyártógépen lévő kést fog vezérelni a projektem. Időzíteni kell, de sajnos a gép már régi és sok nyűgje van. Időnként igazgatni kell, meg piszkálni stb. ehhez kell az időzítőre egy pause gomb, ami mikrokapcsoló lesz, meg egy olyan gomb, ami nullázza a ciklust.Ez utóbbin nem kéne, hogy több jel menjen, mert vagy egymás után többször vág a kés, vagy szerintem beragad.,
"hacsak a főnök nem milliszekundumra normáz be."
nemhülyeség.mondjuk én vagyok a főnök, szal...
(#6528) kmisi99:
Van ilyenem, de érdemben még nem használtam, csak a régebbi fajtát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest