Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Teljesen új vagyok az Arduino terepen, de egy olyan igényem támadt, hogy egy "okos" villanyórának a pulse out jelét szeretném feldolgozni egy fotodiódát odahelyezve a LED elé és a fogyasztást naplózni. Később egy térfogatárammérő kábeles pulse-outja is érdekes lehetne. Ehhez jó lehet az Arduino nem? Mármint ha a naplózást mondjuk egy hozzákötött RPi (vagy hasonló) végzi... *Közvetlenül az RPi-nél olyasmit olvastam, hogy ilyen olyan latency miatt nem biztos, hogy jó ötlet, erről fogalmam sincs
Netán valahogy Google Docs-ra lehetne küldeni a kimenetet, ott is naplózódhat felőlem
A klón Arduino-t már megrendeltem, esetleg nincs ilyen kezdő lista, hogy hol lehet az Ali-n jó áron nem legalja kiegészítőket (kijelző, ethernet shield akár) venni? Vagy mi a kötelező? *Forrasztóón, páka, multiméter (ez épp úton van) van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest