-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló mindenkinek!
Ha létrehozok egy tömböt (egyelőre csak 1 eleműt, az egyszerűség kedvéért), aminek az értéke egy változó, amit később adok meg egy potméter állásából, azt hogy tudom beíratni a változó helyére?A konkrét feladatom az lenne, hogy egy servo állását beírassam egy tömbbe egy gombnyomás segítségével, majd miután elforgattam a servo-t, egy másik gombbal visszaállítsam ugyanoda. Ez működik is, ha nem tömbbel csinálom, hanem egyszerű változóval. Én viszont azt szeretném, ha több pozíciót is meg tudnék vele jegyeztetni, több gombnyomással, majd lejátszani vele ezeket a pozíciókat.
Itt a program, amiben a tomb nevű tömbbel elakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest