Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Fujifilm X
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Janos250 #5931 üzenetére
Szia, én nem összerakott panelről beszéltem, hanem magáról az ic-ről. Mint említettem, a kínaiak hazahordják a hulladék ic-ket a gyártósorokról és azokat árulják az eBay-en óccóért. Különben hogy tudnák olcsóbban adni, mint a legolcsóbb nagyker a 100e db-os tételt? Az itthoni boltokban tesztelt, jó ic-ket kapsz.
Én is vettem az eBay-en DS1307-et, ami óránkét sietett fél percet, bekapcsoláskor nem az alapértelmezett értékek voltak benne, hanem random időt mutatott. Ilyet itthoni boltban biztosan nem kapsz.
Fogod magad, egy próbanyákra beforrasztod azt a pár lábat, és legalább tudod, hogy jó alkatrészt használsz az órádban.
Ja, eBay-es FT232-es ic-k, tök mindegy RL vagy BL, mind mind szar. Jó esetben felismeri a gép, de ez se jellemző rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest