Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Miből gondolod, hogy az itthon 2-10-szeres áron megvásárolt nem ugyanaz a kínai? Ki gyárt itthon panelt? Amit az itthoni kereskedők mondanak az árujukról, az néha nagyobb hazugság, mint amit a kis kínaiak hazudnak. Pl. itt a prohardveren árul valamelyik társunk WiFi-hez 16 (!) dbi-s botantennát
Persze hogy ugyanaz a kínai, mint amit negyedéért megvehetsz az ebayen
A kínai RTC-ben nem ugyanaz a gyártmányú alkatrész van, mint az itthon árultban? Ha meg pontosítani kell, akkor úgyis tökmindegy. Persze attól még vehet bárki itthon is cuccokat, ha úgy dönt. Való igaz, hogy a kínai egy lutri, vagy azt tudja, ami rá van írva, vagy nem. Én is vettem már 100 nF néven 60 nanosat, digitális analizátor néven valami egész mást 3 ezerért, amíg rá nem akadtam a tényleg jó 1800 Ft-osra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Játszós félkonfig
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest