Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
A 16 megásnál is működik a flash, csak azt néztem, hogy nálam az arduinos környezetben nem jelenik meg a 16MB opció. Aztán gyorsan (nem alaposan) rákerestem a neten, és csak sírást találtam, hogy a 16-ból 4-et tudnak kezelni, a többi mintha nem is lenne. Biztos, hogy hamarosan lesz támogatása (de az is lehet, hogy már van is), ettől még nem kell lemondanod a Pro-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest