Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
ESP8266-os mini ed normal meretu kiepitessel is van egy problemam, hatha lattatok mar ilyet. Egy egyszeru web szervert szeretnek belole, wifon felcsatlakozik, webszerveren egy hello worldd-ot kiir.
Ami a gond: wifire fellep, kap ip cimet, amin pingik is. 80-as portja nyitva, de semmire se hajlando valaszolni. Se bonhedzok se egy telnet IPCIM 80-ra nem ad valaszt. Telnetnel kapcsolat retjejon, veirok egy get-et, es nincs valasz. Ezer, masnak mukodo peldaval probalkoztam, de egy se mukodik ettol a ponttol. Van valami gobd ezekkel ami ezt tudja? Esetleg valami firmware vagy barmi amit frissitenem kellene?Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest