Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
cog777
üzenetére
Köszben rájöttem, hogy hol hibáztam.... Azt gondoltam, hogy a freertos task-ok úgy viselkednek mint a loop, de nem.
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
Viszont valamiért akkor is megszakad az mqtt kapcsolat, ha külön taskban futtatom az sql insertet és az mqtt kezelést. Pedig próbáltam még külön cpu maghoz is rendelni őket...
A miért kell kérdésre: jelenleg csak a webes felület és az sql van használatban, aminek az adataiból egy grafanás dashboardon tudom nézni a rendszer aktuális állapotát, illetve a weben tudok kapcsolni/időzíteni néhány dolgot. Nemrég viszont beállítottam egy home assistant-ot, amibe szeretném ezt is beintegrálni a jelenlegi meghagyása mellett.
Egyébként találtam egy HA addont, ami az mqtt adatokat át tudja küldeni egy sql adatbázisba. Még próbálozom egy kicsit, de ha megunom, lehet, hogy megpróbálom azt a vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
ekkold