-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Ez van sajnos, tényleg jó lett volna. Nem baj majd a kollegámnak megcsinálom.
A kérésének megfelelően bele tettem még 5 kapcsolható időpontot a szellőztetésre, és PWM vezérelt ventillátor szabályzást is, nehogy kirepüljön a terráriumból a gyík.
Amúgy tényleg nem loptam öteletet, de ez tegnap jött velem szembe:[itt]
Zavar, hogy most olybá tűnik mintha lenyúltam volna az egészet. Mondjuk az enyém nem grafikus, bár tényleg terveztem, hogy majd átszabom az LVGL cuccra. De itt is csak egy Rotary kapcsoló van ahogy látom, nem bonyolították ők sem túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Hardcore café
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Légies iPhone halvány színei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest