-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ViZion #22466 üzenetére
Nyilván nem adják ki, de azért poén, vmi szenzor adat csak jön, nem tudom.
Amúgy semmi extra, kellett egy hûtô és zajszint szerint mentem felfele alulról árukeresôn, a legesleghalkabb ligában volt Whirpool meg 1-2 jó drága vmi, egy dB-vel fentebb meg ez, wifirôl le is mondtam már, hogy a konyhám és mindenem is az legyen, erre ebben pont van. Elvileg még a HA-val is összehozható már, ahogy fórumokat bújtam, kíváncsi leszek. (Az Ariston bojlerem is wifis, a klímám is az lesz, és csak azért Gree, mert ô nem zárta le a rendszert a HA elôl), szóval ez mák kb.
Egy full standard hûtô amúgy, Candy CCUBT5519EW, tényleg semmi különleges.. tetszett a zajszint (ha hihetô) és a belsô elrendezése, ennyi. Praktikum.
De jót mosolyogtam, ahogy szedtem le a fixen tartó ragasztószalagokat a belsô dobozokról, hogy a tojástartóba be volt dobva egy ESP32-es matrica az alap infókkal és a wifi MAC address-el..
Elvileg mutat hômérsékleteket (fagyó+normál), illetve app riaszt, ha az áram elszállt (amennyiben szünetmentesen a router)
elvileg.. ismerôs ezt mondta.. lehet van benne vmi supercapacitor vagy egyéb megoldás, amivel még életben az ESP32 akkor is, ha power off. De ezt ismerôs írta most, szóval biztos ami biztos, majd nemsokára lemeózom.. hagyom állni muszajból, késô délután indítom és kiderül. 😊
Egyébként off, de 1 ember hozta fel az 1. emeletre lépcsôn, egy marha praktikus ilyem hordár cipekedôs kétkerekû billentôs kis bizbasszal, aminek volt az alján egy elektromotor is + mechanika, bekapcsolta a lépcsô alján és a kütyü elkezdte a hütôvel együtt mászni a lépcsôket. LoL csak néztem, ezt miért nem tudtuk már 20 éve feltalálni ?
Egy kamaszgyerek felhozta volna a 195 magas hûtôt, poén.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest