Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz ViZion #22466 üzenetére

    Nyilván nem adják ki, de azért poén, vmi szenzor adat csak jön, nem tudom.

    Amúgy semmi extra, kellett egy hûtô és zajszint szerint mentem felfele alulról árukeresôn, a legesleghalkabb ligában volt Whirpool meg 1-2 jó drága vmi, egy dB-vel fentebb meg ez, wifirôl le is mondtam már, hogy a konyhám és mindenem is az legyen, erre ebben pont van. Elvileg még a HA-val is összehozható már, ahogy fórumokat bújtam, kíváncsi leszek. (Az Ariston bojlerem is wifis, a klímám is az lesz, és csak azért Gree, mert ô nem zárta le a rendszert a HA elôl), szóval ez mák kb.

    Egy full standard hûtô amúgy, Candy CCUBT5519EW, tényleg semmi különleges.. tetszett a zajszint (ha hihetô) és a belsô elrendezése, ennyi. Praktikum.

    De jót mosolyogtam, ahogy szedtem le a fixen tartó ragasztószalagokat a belsô dobozokról, hogy a tojástartóba be volt dobva egy ESP32-es matrica az alap infókkal és a wifi MAC address-el.. :D

    Elvileg mutat hômérsékleteket (fagyó+normál), illetve app riaszt, ha az áram elszállt (amennyiben szünetmentesen a router) :) elvileg.. ismerôs ezt mondta.. lehet van benne vmi supercapacitor vagy egyéb megoldás, amivel még életben az ESP32 akkor is, ha power off. De ezt ismerôs írta most, szóval biztos ami biztos, majd nemsokára lemeózom.. hagyom állni muszajból, késô délután indítom és kiderül. 😊

    Egyébként off, de 1 ember hozta fel az 1. emeletre lépcsôn, egy marha praktikus ilyem hordár cipekedôs kétkerekû billentôs kis bizbasszal, aminek volt az alján egy elektromotor is + mechanika, bekapcsolta a lépcsô alján és a kütyü elkezdte a hütôvel együtt mászni a lépcsôket. LoL csak néztem, ezt miért nem tudtuk már 20 éve feltalálni ? :D Egy kamaszgyerek felhozta volna a 195 magas hûtôt, poén.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák