Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Nincs OLED kijelzős mobilom, ellenben TV-m és monitorom van.
Ott igencsak észrevehető a mozgatás.
Mondjuk az új laptopon még nem tapasztaltam. Ez 14" a többiek viszont nagyok.Beégés elleni védelemre nagyon jó ötlet a kijelző "kikapcsolása". Ha képernyővédőnek fekete hátteret állítasz be, az pont olyan, mintha kikapcsoltad volna a kijelzőt. Én ezt szoktam.
Persze kérdés, hogy ez itt megoldható e, mert a bekapcsoláshoz oda kell menni életre kelteni gombbal vagy érzékelővel.
Aztán a komolyabb készülékeknek (TV, monitor) van takarító módjuk, melyet kikapcsolt állapotban meg is csinálnak. A jobbak. Kérdés, hogy egy ilyen kis panel esetén megoldható e ez a takarító mód és hogyan.
A fényerő visszavétele is segíthet, a TV és az egyik monitor csinálja is. Időnként elég zavaró. Ezért is vettem egy másik monitort is, ami nem csinálja. És a laptop sem.
Hosszú távon viszont ezzel is lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold