-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Nincs OLED kijelzős mobilom, ellenben TV-m és monitorom van.
Ott igencsak észrevehető a mozgatás.
Mondjuk az új laptopon még nem tapasztaltam. Ez 14" a többiek viszont nagyok.Beégés elleni védelemre nagyon jó ötlet a kijelző "kikapcsolása". Ha képernyővédőnek fekete hátteret állítasz be, az pont olyan, mintha kikapcsoltad volna a kijelzőt. Én ezt szoktam.
Persze kérdés, hogy ez itt megoldható e, mert a bekapcsoláshoz oda kell menni életre kelteni gombbal vagy érzékelővel.
Aztán a komolyabb készülékeknek (TV, monitor) van takarító módjuk, melyet kikapcsolt állapotban meg is csinálnak. A jobbak. Kérdés, hogy egy ilyen kis panel esetén megoldható e ez a takarító mód és hogyan.
A fényerő visszavétele is segíthet, a TV és az egyik monitor csinálja is. Időnként elég zavaró. Ezért is vettem egy másik monitort is, ami nem csinálja. És a laptop sem.
Hosszú távon viszont ezzel is lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged