Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
razorbenke92 #22277 üzenetére
Köszi!
Akkor ezért dobált ki a kereső Li-ion keresésre kemény, fix érintkezős akkukat, mint, amik telefonokban, meg nagyobb mp3 lejátszóban voltak/vannak.
A kettő közötti különbség miatt igazán a töltés miatt aggódtam, de, akkor nem kell, mert LiPo, így a töltőáramkörnek működnie kell, ha jól működik. Erre lehet rá is nézek mielőtt beteszem az új akkut.
Sosem gondoltam volna, hogy az a számsor a méretre utal. Amúgy stimmel.
Elvileg egy 700mAh-s pont befér a helyére. Pont 680mAh-st nem találtam, de azért körbenézek még egyszer.
Ez amúgy is nagyon hasznos dolog számomra, mert tervben van egy-két ESP akkus üzemről, de a töltés még kérdéses. Utána kell járnom, hogyan néz ki egy egyszerű áramkör, mennyi helyet foglal. Meg hogyan lehet a töltöttségi állapotot meghatározni és HA-ban kiíratni. De most nagyon előreszaladtam, ez még nagyon a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest