- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
JulianSinulf #22229 üzenetére
Semmi extra. Egy adott sebességen forgó steppert akarok csak egy csillagászati mechanikához. Visszakeresve volt itt olyan aki már épített, de ha jól emlékszem ő go-tot, ami magától rááll egy objektumra. Neki írtam már pm-et de eddig nem válaszolt. Én egyelőre csak annyit szeretnék, hogy a föld forgását kövesse le.
Wokwiban ezt hoztam össze, nyilván lelesve innen-onnan a kódot, most kezdtem csak foglalkozni a dologgal. [link]
Esetleg annyit jó lenne még megoldani, hogy két gombbal tudjam csak egy pillanatra ameddig nyomom a gombot gyorsítani/lassítani a forgást, meg lenne mondjuk egy on/off.
Később majd a másik tengelyt is motorizálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest