- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Feldobnám öcsém gépét egy kicsit, kapna max 3 méternyi WS2812b 60led/m szalagot, és kéne hozzá valami vezérlőt minél olcsóbban megoldani. Van ez a NZXT Hue nevű csoda, hasonlót szeretnék, csak jobb minőségben. Vezérlőnek egy Arduinora gondoltam, csak mivel még sose dolgoztam ilyennel, és látom, hogy van belőle elég sok verzió, ezért kezdetnek ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy melyik board lenne nekem jó erre a feladatra, esetleg mi kellhet még hozzá pluszba, hogy működőképes legyen az elképzelés. Nem akarok olyan tekergetős fizikai modult, elég lenne, ha PC-ről lehet állítani a fényerőt, a színt, esetleg színváltós futófényt csinálni.BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged