- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
Igen , erre lenne szükségem, a rángatózásra.. Ne haragudj de beteg ötleteim vannak, és ez csak az egyik közüle. Ezt szeretném jövő halloween-re megcsinálni.. Azért most mert még frissek az élmények és ezen felül jut időm kisérletezni.
Halloween ami tegnap volt: Elsőként hoztam inkább félelmetes dolgot a halloween dologba és kicsit másoltam az amerikai mindent bele dolgokat, viszont minden "home made" volt és erre büszke vagyok, mert többek is megkérdezték hogy ez mi meg hogy van.. mondtam hogy nem bolti, hanem minden own creation,. amúgy, Szörnyláda: ettől a felnőttek is be voltak sz@rva.
A körítés szöveg az volt, hogy a ládában a vattacukor szörny van, aki gyerekekeket ránt ba a dobozba és elszopogatja őket, ezért kerülendő a kontakt a dobozzal is de meg lehet próbálni a megközelítést. A rádiós távirányitóra kötöttem be a teljes érzékelő helyettesítést ezért egy kabátban állva a zsebembe dugott kézzel tudtam riogatni azokat akik megpróbálták a "simogatást". Volt néhány besz@rós pillanat. A füstgép ami benne volt 50/50 PG-VG keverékkel ment oreo ízzel, ettől volt édes illata a füstnek, ezért mondhattam hogy benne van a vattacukor szörny. Volt egy egészen beszaratós szörny kéz is a cukros tálban arra meg csak azt mondtam, hogy levágtam a szörny kezét és őt pedig leláncoltam a ládába ezért nem tud majd kimenni a ládából.A jövőévi mozgó és nyöszörgő hullák és beszélő szem forgató koponya.. aki vigyáz a cukorkákra hogy ne vegyenek belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged