- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Keresgeltem, de nem talaltam topikot a kerdesemre, remelem maradhat. Szoval, elhataroztam hogy ujraszervezem a hazi homeros projektemet, jelen pillanatban van egy ESP32 amely szerverkent funkcional megjeleniti egy LCD-n a kulonbozo ESP8266-ok altal kuldott adatokat, homerseklet, paratartalom.
Ezt a felallast szeretnem kivaltani egy okosabb rendszerrel. Elsosorban kellene riasztas vagy emal-ra, vagy telefonra ha a benti homerseklet eler egy kuszoberteket.
Amit most kigondoltam hogy az RPi lesz a szerver, es pythonnal kuldhetek email. Viszont vannak okosabb IoT rendszerek de ezeket nem ismerem. Van valami otletetek hogyan tudnam megoldani?
Talaltam IoT dashboard-okat de azok kb 10 dollartol kezdodnek havonta, nemelyiknek mobilos app-ja is van.
IFTTT-t nem ismerem, lehet hogy ez segit? pl email notification?
https://anthscomputercave.com/tutorials/ifttt/using_ifttt_web_request_email.htmlTovabba egy IoT dashboardot is keresek, aminek van mobilos app-ja, regebben volt ingyenes par eszkozig, de most nem talalok. Korabban csinaltam magam, bereltem egy szervert es domain nevet, grafana-t futtattam, de erre mar nincs idom, valami kulcsrakeszebb kellene.
Talan ti is hasznaltok ilyen IoT riaszto/dashboard szeruseget. Elore is koszi a tanacsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest