Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19986 üzenetére
File -> preferences -> URL -hez lehetséges vlahogy több linket becsatolni?
A pirossal bekarikázott gombra nyomva új sorként tudsz betenni új linket, vagy a szövegmezőbe ;-vel elválasztva, de előbbi átláthatóbb.A hozzászólás második részét próbálom értelmezni, de nem nagyon megy.
A gomb felső részére egy piros vezeték van kötve, aminek nem látom, hogy hová vezet a másik vége, vagyis nem tudom, hogy a gombbal mit kötsz mire.Írtam, hogy a PB3, PB4 lábak kettős funkciót töltenek be, egyrészt tudod őket vezérelni, másrészt az USB csatlakozó D+, D- lábaival vannak összekötve. Ezért gyárilag van egy 1k felhúzó (ha jól emlékszem?) ellenállás és egy Zener dióda a GND irányába, mindkét lábon. Ez azt jelenti, hogy 3,3V feszültség van rajtuk akkor is, ha amúgy nem kéne neki. Ez okozhat nem várt viselkedést, például ha LED-et kötsz rá, az mindkét irányban világítani fog. Szerintem ebben rejlik a válasz a kérdésedre. Hogy az onboard LED miért alszik ki? Szerintem rövidzárlatot csináltál a gombbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest