Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Augusztusi hardverszuflé
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Végre működik a nano
Már programozgattam is kicsit
Így vissza térnék az eredeti kérdésemhez.
Itt van az ino file, amit le lehet tölteni.
De kellenek hozzá a Library file-ok.
Leszedtem /ráütésre/, majd töröltem az include -okat, és Skatch -> Include Library hozzá adtam , hogy tuti legyen az elérés.
Persze hibát dob. Gondolom nem azt szedtem le amit kellett volna."C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp: In member function 'void Adafruit_SH1106::display()':
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: error: 'TWBR' was not declared in this scope
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_SH1106\Adafruit_SH1106.cpp:551:28: note: suggested alternative: 'TWBR0'
uint8_t twbrbackup = TWBR;
^~~~
TWBR0
Multiple libraries were found for "Wire.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\Wire
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\Wire
Multiple libraries were found for "SPI.h"
Used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\ATmega328PB-incl-Bootloader\hardware\avr\0.1.0\libraries\SPI
Not used: C:\Users\robag\AppData\Local\Arduino15\packages\arduino\hardware\avr\1.8.6\libraries\SPI
Multiple libraries were found for "Adafruit_Sensor.h"
Used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Sensor-1.1.7
Not used: C:\Users\robag\OneDrive\Dokumentumok\Arduino\libraries\Adafruit_Unified_Sensor
exit status 1
Error compiling for board ATmega328PB."Honnan tudom azokat a file-okat leszedni, hogy működjön?
Amivel épp baja van azt innen szedtem /első post alatt ott a zip file, kicsomagolva másoltam a Library-ba/
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest