Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gya/352
tag
válasz
its_grandpa
üzenetére
Köszönök minden segítséget, de azt sem tudom hogy tudnám kiolvasni az említett regisztereket. Gondolom írni kellene rá egy kis programocskát, de nem tudok programozni. Ezt a rádiót is afféle copy-paste módon csináltam meg.
Ami még eszembe jutott, hogy az eredeti leíráshoz képes változtattam valamit a két board összeköttetésén, mert nincs összekötve az ESP32 EN portja a VS modul XRST portjával, hanem a XRST fixen fel van húzva egy 10k ellenállással az 5V-ra. Egy korábbi ESP8266 alapú rádió-projectben így volt megoldva, én meg úgy hagytam. Ez okozhatja-e a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold