Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ReFleXx #18417 üzenetére
Nem mutat az semmit... Nem látszik a kódon, mert azt a devices vezérli -nem foglal helyet itt, "gyárilag" ESPEasy tudja. A kódban frissülnek az adatok, de a kijelzőt gombbal tudom bekapcsolni és hogy ne felejtsem úgy, 35 sec után kikapcsolja.
Normális esetben nem kell nézegetni, teszi a dolgát. De azért ott van, fűtés debuggolásraWolfram: "Legalább lélekben támogatnak a fórumon." Bátya, ha elmondanád, h mit szeretnél, mire használnád, stb... akkor már a progit is megírta volna rá valaki. Fél, sőt negyed információkkal találjuk ki, h mi lenne a megfelelő.
Ha visszaolvasol pár héttel, a kazán projecthez volt itt egy konkrét leírásom, aki olvasta az értette a problémát, a feladatot és hogy én milyen megoldásra gondoltam. Úgy lehet segíteni. Pár hete telepítettem az első ESPeasy-met (előtte én is arduino-s tutorialokkal hadakoztam, WLED működik, a többit összeraktam-szétkaptam), most meg várja a 2. hogy összerakjam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest