Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Teljesen kezdőként szeretnék foglalkozni mikrokontrollerrel.
A kiinduló ötletet a napokban tönkretett "DSO-138 szerű" mini szkópom hozta.
Az én példányom annyira hamisítvány, hogy a hivatalos STM32F103C8T6 helyett CH32F103C8T6 kontrollerrel van szerelve és a felület is más volt, mint a többi ilyen szkópon. Én nem tudtam erről és egy nem hozzá való, hivatalos FW-et raktam rá STLinkV2-vel. Persze nem indul, csak pár FW infót és "booting..." feliratot látok, de a felület már nem jön be.
Az eredeti FW pedig nincs meg, mert ReadProtect volt. Bootloader is másképp van ezen a kontrolleren, a sima UART módszerrel nem is látja például a FlashLoader Demonstrator.Ez alapján elindult egy gondolatmenet, hogy mi lenne, ha elkezdeném magam fejleszteni és programozni a kontrollert, felhasználva a szkóp digitális részét és valamit kiírni vele a kijelzőre. Például egy sima óra is lehetne. Aztán később kimenet-bemenet használata nyomógombokkal, mondjuk az óra beállításáshoz. Szóval ilyesmi...
Az induláshoz szeretnék segítséget kérni tőletek. Milyen eszközök (IDE, Flash, etc) és dokumentáció kellene ahhoz, hogy az Arm vonalon elindulhassak és konkrétan ezt az eszközt fel tudjam használni valami szöveg megjelenítésére?
(Win és Linux rendszereket használok)Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest