Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid
üzenetére
Sziasztok!
Végül EZT a projektet építettem meg, ami szépen is dolgozik...viszont megfigyeltem valami furcsaságot a működésben: a furcsaság a driver panelon figyelhető meg! Amikor a joy-al irányítom a forgás irányát, akkor a visszajelző LED-ek szépen jelzik a motor tekercseinek gerjesztését. Ha viszont a joy alaphelyzetben van, akkor ugye nincs motormozgás, de az indikátorokon halvány jelzést lehet látni, vagyis a tekercseket -csökkentett teljesítménnyel ugyan, de- ekkor is folyamatosan gerjeszti az áramkör. Maga a motor láthatóan erre már nem reagál!
Ez csak szerintem nem a helyes működés? Nem biztos, hogy jót tesz a drivernek és a motornak?
Kapcsoló üzemű tápegységgel élesztettem! Lehet, hogy a tápban jelenlévő nagyfrekvenciás zavarjelek ennek a jelenségnek a forrása?
Korábban már használtam ezt a drivert és a hozzá tartozó motort, de akkor a betáp több darab 18650-es akku volt és nem volt semmi halvány alapjel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fallout 4
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold