Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Nem tudom ezt mennyire gondoltad át, de én biztosan nem kérnék a lakásomba olyan vezeték nélküli eszközt, ami nem jelszóvédett...
Lópikula, természetesen az se fájna nekem, hogy minden gyorsüzenet-csomagban legyen egy 128 bites kulcs, ez kábé 1 mikrosecundummal növelné meg a nagy áramú állapotot.
Nekem az azonosítási protokoll ledumálása a rossz, ami másodperceket vesz igénybe a normál Wifi belépésnél egy pár ezred másodperc alatt elvégezhető hitelesítés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem az azonosítási protokoll ledumálása a rossz, ami másodperceket vesz igénybe a normál Wifi belépésnél egy pár ezred másodperc alatt elvégezhető hitelesítés helyett.
ekkold