- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
sMogyi86 #13729 üzenetére
Meg kell nézni a cmos analóg kapcsolókat, régen hangfrekvenciára láttam használni, ki tudja milyenek vannak azóta. Csak tippelem az usb 2.0-t, hogy esetleg jó lehet. Az usb 3.0-nál olyan nagy a freki, hogy a fet mindenféle kapacitása szerintem megöli a jelet. De még reed csövekkel is a geometriát és árnyékolást megfelelőre kialakítani, nem tudom. Esetleg megnézheted a testre húzást, az is lebénítja az adatforgalmat, esetleg elég valami CS, vagy reset, vagy hasonló vezérlő eret olyan állapotban fixálni, ami lehetetlenné teszi az adatforgalmat. Ha nem az adat megállítása a cél, akkor valami érintésvédelem, arra viszont nagy légréssel kellene megszakítani a vezetékeket, ott megint a geometria beszól, induktivitások, kapacitások.
A belső sata port tápvezetékét is meg lehet szakítani akár cmos fettel is. Bírnia kell az üzemi áramot, ami 1 A alatt van egy wincsinél, és elég kicsinek kell lenni vezető állapotban az ellenállásának, hogy ne essen rajta sok feszültség. Ha logikailag leválasztottad a wincsit, akkor meg lehet szakítani a tápját.
Az arduino programot megírni, ami egy fetet kapcsolgat nagyon egyszerű, sokkal könnyebb, mint az usb adatvezetékeivel babrálni úgy, hogy még üzemképes is maradjon, erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged