- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
gyapo11 #13240 üzenetére
Eddig amiket találtam azok mind elég jónak tünik addig amig csak azokat a dolgokat használom ami alapbol benne vannak a programban, de nem mindegyikhez találtam információt, vagy azt a weboldalt ahonnan a kivánt senzort , érzékelöt modult, be tudnám inportálni a programba, vagy ha meg van akkor meg azt nem találom, hogy hogy lehet alternativ libarykat betölteni a szimulátorhoz és a kodoláshoz.
Eddig amiket találtam a tinkeren kivül:
autodesk 123d circuits
Victronics Arduino simulator
Fritzing
Siiid
VBB4Arduino
VBB (virtual bread board) Bár ez érdekes, mert amit a neten találok az elég részletes és sok dolgot be lehet inportálni, de amit le lehet tölteni most a microsoft storebol az elég alap.
Proteus
ÉS vannak olyan programok amikkel elvileg lehet szimulálni az arduino kapcsolásokat, de eddig csak olyant találtam ahol a legalapabb elektronikai elemekkbol kellett felépiteni hozzá a kapcsolást, tehát ha egy giroszkopot akarsz bekötni, ahhoz tudnod kellene a giroszkóp panel összes elemét hogy van bekötve és le is rajzolni a programba mielött a panelhoz kötöd.
Ez nekem már nagyon magas szint.
Ilyen a EAGLE, a TINA, és még pár.Szóval ha valaki a fentiekbol vagy azon tul tudja, hogy lehet beimportálni szenzorokat és librarykat, az jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Építő/felújító topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest