Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Saját példám, hogy egy szombat reggel leültem a géphez, akkor még dos meg 486 33 MHz volt a menő, és egy turbo pascal 4.0 könyvből kezdtem tanulni az utasításokat. Délután már írtam programokat, prímszámok, rendezés meg ami eszembe jutott.
Viszont ugyanezt megpróbáltam a Dennis M. Ritchie C könyvével, és nem értettem, egy óra után föladtam. Később példákat nézegetve azért egyszerűbb programokat meg tudtam írni c-ben, a filekezelés többször gyorsabb volt mint a turbo pascalé.
Tanulság: meg lehet tanulni egy könyvből is az alapokat, de nem mindenkinek megy minden.
Én is alapszinten érzem magam c++-ból, de ezeket az alapokat szívesen elmagyarázom, indítsunk egy alapszintű programozás csevelyt. Felőlem mehet az emulátor is, szerintem az a fontos, hogy programot tudjon írni, ami működik és azt csinálja ami a cél volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold