- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
repvez #13211 üzenetére
Én is futottam egy kört pár éve, és kerestem emulátorokat, találtam is olyat, ami működik. Viszont elvi problémáim voltak ezzel, pont az amit írtál is, hogy sose lesz benne minden modul, mert állandóan fejlesztik az új modulokat, eddig nem használt alkatrészekkel és ezt nem fogják követni elég gyorsan az emulátorral. Másrészt a saját elektronika sem lesz benne, nekem kellene bevinni, és az nem biztos, hogy lehetséges, illetve nem tudom mennyi munka lenne. Harmadrészt nem tudom hogyan tudnám szkóppal nézni a kimeneteket, mert nem mindig elég a led villogtatás, ha pl. μs nagyságrendű impulzusok szaladgálnak. Negyedrészt még olyan is lehet, hogy hiba van az emulátorban, és napokig keresem, miközben csak nem jól tudja a fizikát az emulátor.
Pár cím ahol szétnézhetsz:
http://emulare.sourceforge.net/
https://virtronics.com.au/Simulator-for-Arduino.html ez fizetős
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest