- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Az igazság az, hogy akkor mikor szenvedtem ezzel... ennek megoldásával és a fórumhoz fordultam, volt egy ember ki tökéletesen megértette azt amit szerettem volna ugyan ezek alapján... (persze te is kihagysz nagyon sok pontot és ferdítesz, mert nem érdekel téged, hogy visszakeress a részletekre és a HSZ-ekre... de azért közbeszólsz persze), ez az ember igen komoly programozó, milliós fizetéssel nagyvállalatnál... de sajna lövése sincs az arduino IDE-hez, AVR programozáshoz (pedig C nyelvet is meri) és nem is szerettem volna terhelni ezzel tovább...
Leírtam mindent részletesen annak idején, leírtam a konkrét készüléket, hogy mit akarok megalkotni... mi a célja...
Nekem se volt több alapom mint nektek, de én mégis az abszolút nulláról sikert értem el, ti meg itt toljátok a topik burzsoát és kikéritek az ezzel kapcsolatos kifogásokat.
Hobbi elektronika topikba minden héten van 1-2 ember aki innen jön mert képtelenek vagytok még egy Blink szintet is segíteni neki, csak az arcába dobjátok az embereknek, hogy milyen hülyék...
Ha nem tudtok, nem akartok segíteni, akkor ne tegyétek... de ne szívassátok az embert !Felőlem tapsikoljál még tovább a kollégának meg a kódolásának ami egy marék kavicsot sem ér... engem ez nem mozgat, többet nem szándékozok ebbe a sztoriba fektetni, pláne úgy hogy csomó tényt skippeltél és csak natívan véded a formát.
A tények azok, hogy nekem kézzel fogható végeredményeim vannak ami alátámasztja az igazam, ti meg csak magyarázzátok magatokat...
Ti állítólag évek óta toljátok ezt és nyúzzátok a topikot, én meg mikor egy bitet se írtam kódba, de mégis egy nüansznyit se tudatok totál basic dolgokban se segíteni én meg egyedül megírtam egy haladó szintű kódot végül.
Akinek csináltam ezt az egész projektet, az is úgy jött hozzám, hogy ti a szokásos tessék lássék, nesze semmi fogd meg jól és a hülye vagy mert hülye vagy hozzáállással kezeltétek szegényt, így még én is hamarabb hasznára voltam a NULLÁRÓL mint ti a topik mainstreamjei !
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest