- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Így a bezártság alatt a felhalmozott szabadidőt szeretném valami hasznosra becsatornázni, szóval úgy döntöttem továbbképzem magam programozás téren. Egyelőre még nem tudom mivel kezdjem, szerintem Java lesz a befutó, azt tudnám is hasznosítani.Na de jött az ötlet, hogy akkor Arduinoval jobban bele tudnék rázódni, megérteném a hw & sw kapcsolatát. A kellemest a hasznossal alapon csinálnék is egy hőkamerás térképet az ablakokról, mert valahol ereszt.
A kérdésem: mikre lesz szükségem, és honnan tudok, lehetőleg EU-ból rendelni hozzá cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged