Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Így a bezártság alatt a felhalmozott szabadidőt szeretném valami hasznosra becsatornázni, szóval úgy döntöttem továbbképzem magam programozás téren. Egyelőre még nem tudom mivel kezdjem, szerintem Java lesz a befutó, azt tudnám is hasznosítani.Na de jött az ötlet, hogy akkor Arduinoval jobban bele tudnék rázódni, megérteném a hw & sw kapcsolatát. A kellemest a hasznossal alapon csinálnék is egy hőkamerás térképet az ablakokról, mert valahol ereszt.
A kérdésem: mikre lesz szükségem, és honnan tudok, lehetőleg EU-ból rendelni hozzá cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest