Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Pánik a memóriapiacon
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki csinált-e már hasonló projektet. De inkább előbb kérdezek, nem feltétlenül szeretném én feltalálni a "spanyol viaszt" .
Szóval, adott egy motorkerékpár, amin nincs semmilyen műszer, visszajelző, stb. Én pedig gondoltam készítek egyett. A lényeg, hogy minden fontos adatot megjelenítsen egy kijelzőn (sebesség, fordulatszám, megtett távolság, töltési feszültség, olajnyomás megléte, stb.)
Csinált már valaki ilyesmit, ha igen, akkor érdekelne, hogy mire jutott.Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pánik a memóriapiacon
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold