Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki csinált-e már hasonló projektet. De inkább előbb kérdezek, nem feltétlenül szeretném én feltalálni a "spanyol viaszt" .
Szóval, adott egy motorkerékpár, amin nincs semmilyen műszer, visszajelző, stb. Én pedig gondoltam készítek egyett. A lényeg, hogy minden fontos adatot megjelenítsen egy kijelzőn (sebesség, fordulatszám, megtett távolság, töltési feszültség, olajnyomás megléte, stb.)
Csinált már valaki ilyesmit, ha igen, akkor érdekelne, hogy mire jutott.Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold