-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
ratkaics #12383 üzenetére
Nekem van egy rakat műszerem, de nem Arduinoval dolgozom fel az adatokat.
(Még...) Első körben azt kell tisztázni, hogy honnan lesz az input, utána jöhet,
hogy mit fogsz kijelezni, meg logolni. Eddig csak a sebességmérésre ugrottak
a srácok, de írtál ott cifrábbakat (bár alap dolgokat): fordulatszám, olajnyomás.
Előbbihez talán lehet "ellopni" jelet a gyújtótrafótól. Utóbbit viszont nem úszod
meg egy beépített jeladó nélkül, aminek nem feltétlen van hely a motorblokkon.Megannyi kérdés! Sebességet lehet kerékről is mérni. De a váltóról is szokták.
Talán a feszmérés még a legtriviálisabb. (Bár nekem van ~3 feszmérőm, LOL.) -
válasz
ratkaics #12383 üzenetére
Teasüti kolléga alaposan elmerült a témában, szerintem írj neki egy privát üzenetet. Bár nem tudom, hogy a motorod mennyire van egyébként ellátva beépített szenzorokkal, ha nincs rajta semmilyen műszer. De ha semennyire sem, akkor esetleg a legegyszerűbb egy hall szenzoros biciklis sebességmérő beszerzése, bár ez csak sebességet fog jelezni, de azt megbízhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motoros topic
- Diablo 3
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- Házi hangfal építés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged