Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
#Aryes: ok, köszönöm! Hát igen, saját hibáiból tanul az ember.
Most megint bele is futottam... Előszedtem a DoIt Esp32-őt, ez menne a lánctalpas járművembe, 2 dc motort kéne csak neki meghajtani a mini motorvezérlővel, de nem megy rajta az udp. A wifis résszel kezdtem, még nincs rákötve semmi. Egyik udp példaprogram se megy, azokkal egyszerűen nincs wifi.
A sima wifi példák szépen mennek, tcp-vel például lehet kapcsolgatni a builtin ledjét, megy a wifi hálózatok scannelése is.
Amikor be van állítva egy alaplap az Arduinós programban, akkor annak a példáit mutatja nem? Az összes pinje megy, led villogtató programmal végigmentem mindegyiken egyesével, jó a kiosztás, a builtin is az, a wifije is jó. Mire nem gondoltam megint?
Olyan, mintha az udp-s osztály lenne rossz, hiába importálja. Hibát nem dob az arduino, simán feltölti rá bármelyik példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest