-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Aryes: ok, köszönöm! Hát igen, saját hibáiból tanul az ember.
Most megint bele is futottam... Előszedtem a DoIt Esp32-őt, ez menne a lánctalpas járművembe, 2 dc motort kéne csak neki meghajtani a mini motorvezérlővel, de nem megy rajta az udp. A wifis résszel kezdtem, még nincs rákötve semmi. Egyik udp példaprogram se megy, azokkal egyszerűen nincs wifi.
A sima wifi példák szépen mennek, tcp-vel például lehet kapcsolgatni a builtin ledjét, megy a wifi hálózatok scannelése is.
Amikor be van állítva egy alaplap az Arduinós programban, akkor annak a példáit mutatja nem? Az összes pinje megy, led villogtató programmal végigmentem mindegyiken egyesével, jó a kiosztás, a builtin is az, a wifije is jó. Mire nem gondoltam megint?
Olyan, mintha az udp-s osztály lenne rossz, hiába importálja. Hibát nem dob az arduino, simán feltölti rá bármelyik példát.
Új hozzászólás Aktív témák
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest