- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Csúnyán benéztem egy tervet: ESP32-n IO0-ra tettem egy MPU6050-es interrupt lábát, ami mint kiderült áram alá helyezve alapból pulldown módba kapcsol és ez download módba teszi a vezérlőt.
(Open-drain módban csináltam a tervet, be is lehet konfigurálni a modult erre, de azt nem tudtam, hogy push-pull módban hajlandó csak inicializálni.)
Sajnos a nyákot átkötni nem tudom, egyelőre kiforrasztottam a modulból ezt a tüskét.
Kérdés: át tudnám hidalni ezt a problémát egy ellenállással? Invertáláshoz túl sok alkatrész kellene és én csak arra gondoltam légszerelve ráakasztok egy 1M-ás ellenállást a nyák és a modul közt. Ez elvileg nem engedi lehúzni az IO0-át a saját felhúzójával szemben boot-kor (ami asszem 50k körül van). Viszont működésében ez vajon mennyire zavarja be a megszakítást? Lesz egy fel- és lefutása azoknak az éleknek, vagy ettől a komparátor még nem jön zavarba?
INT nélkül is megyeget a dolog polling-gal, viszont INT-el szeretnék ébreszteni majd alvó módból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest