Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #10253 üzenetére
Valamint tőled kérdezném még, mint ESP32 gurutól, hogy találkoztál-e már olyan hibával, hogy pánikol a CPU 1 a sok task miatt, viszont olyan 5-6 reset után végül csak képes elindulni a oprendszer?
Jelenleg 6-7 taskom van, amit szétszórtam a két mag közt (0. magon a gyors függvények, 1. magon a hosszabb programok), prioritásnak alacsony 10 alattiakat adtam meg és mindegyik task-nak eltérőt.
Ha csökkentem a taskok számát, akkor nem pánikol a proci. Van erre vmi ötleted mi lehet?
Minden task-ot szabályosan írtam meg: végtelen ciklusban futnak valamennyi delay()-jel a végükön.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest